Interim sales

De perfecte professional voor jouw organisatie?

Is er iets binnen jouw organisatie veranderd? Mogelijk is er plotseling een sales medewerker uitgevallen, willen jullie een nieuw product lanceren of wil je jouw organisatie een boost geven. Dan is een interim sales professional waarschijnlijk de oplossing voor jouw probleem.

Sales ondersteuning

Sales is noodzakelijk om je organisatie draaiende te houden. Om dat te bereiken heb je sales ondersteuning nodig. Worden er niet genoeg leads binnengehaald? Is er onvoldoende expertise binnen het huidige salesteam? Dan moet je aandacht besteden aan de ontwikkeling van jouw sales.

Welke soort sales ondersteuning er ook nodig is, je hebt sales nodig om jouw onderneming te laten groeien.

Elk type sales heeft zijn eigen specificaties en het is belangrijk om te ondervinden welke het beste past bij de organisatie en of je überhaupt sales ondersteuning nodig hebt.

Wat als je sales ondersteuning wegvalt?

Als de sales ondersteuning in jouw onderneming wegvalt, kun je gebruik maken van een interim sales professional als ondersteuning. Zowel tijdelijk als op langdurige basis.

Samen met jou wordt er dan gekeken naar hoe jij nog meer uit je sales strategie kan halen. Sales ondersteuning en support wordt aangeboden waar jij dat nodig hebt! Kies voor een aanpak wat onderdeel wordt van jouw organisatie.

Interim sales:

Een tijdelijke oplossing voor een langdurig resultaat

Een verandering binnen jouw organisatie zorgt in de meeste gevallen voor verslechterde verkoopresultaten en het mislopen van commerciële doelstellingen. Wat op zijn beurt weer zorgt voor stress situaties en doelen die niet worden behaald. Dat vinden wij bij SalesSpot zonde.

Is een belangrijke sales medewerker uitgevallen? Heeft jouw organisatie een boost nodig om de budgetten alsnog te halen? Is er sprake van reorganisatie, waar jij wel wat expertise bij kan gebruiken? Moeten er nieuwe producten worden gelanceerd of is er behoefte aan sales professionalisering?

Het maakt niet uit wat de reden voor een tijdelijk probleem is. Het is in zulke gevallen gunstig om gebruik te maken van interim sales. Met een frisse blik wordt het salesteam ondersteund of gestuurd en kan er in een tijdelijke periode veel vooruitgang worden geboekt.

 

Wanneer zet je interim sales in?

  • Jij wil jouw organisatie een boost geven
  • Je wil een nieuw product lanceren
  • Je hebt behoefte aan effectiever werken
  • Je wil van directe naar indirecte sales

De nieuwe salesmanager start later en je hebt tijdelijke invulling nodig

Interim sales kan worden ingezet in veel verschillende situaties. De laatste tijd is de vraag naar een interim sales professional steeds groter, zeker ook omdat de markt erg schaars is.

Interim sales professional

Heeft er binnen jouw organisatie een situatie voorgedaan of hebben er veranderingen plaats gevonden? Een interim sales professional is dan waarschijnlijk de oplossing voor jouw probleem.

SalesSpot heeft al jaren een eigen netwerk aan sales professionals, die stuk voor stuk goed zijn opgeleid en ervaring hebben opgedaan bij verschillende commerciële organisaties. Ze gaan doelgericht de uitdagingen van de salesorganisaties aan. Waarom ben jij op zoek naar een interim sales professional?

In één jaar tijd een conversiestijging van 200%

Benieuwd naar de resultaten die wij samen met onze klanten hebben behaald? Lees onze praktijkvoorbeelden:

Referenties