Ons team

Wie zijn wij?

Over onze medewerkers

Wij hebben verschillende interim sales professionals, die jou kunnen ondersteunen met al jouw vraagstukken! Van tijdelijke ondersteuning tot het geven van trainingen, bij SalesSpot kunnen we het allemaal!

Benieuwd wie het allemaal mogelijk maken? Maak dan snel kennis met ons team!

Steef van den Berg
Arjen van Ark
Edith Pijl
Marnix van de Weerdhof
Demi Houtveen
Caroline van Ewijk
Joost Korenhof
Demi Houtveen
Georde van der Leenden
Herman van Hunnik
Herman van Hunnik

Interim sales:

Een tijdelijke oplossing voor een langdurig resultaat

Een verandering binnen jouw organisatie zorgt in de meeste gevallen voor verslechterde verkoopresultaten en het mislopen van commerciële doelstellingen. Wat op zijn beurt weer zorgt voor stress situaties en doelen die niet worden behaald. Dat vinden wij bij SalesSpot zonde.

Is een belangrijke sales medewerker uitgevallen? Heeft jouw organisatie een boost nodig om de budgetten alsnog te halen? Is er sprake van reorganisatie, waar jij wel wat expertise bij kan gebruiken? Moeten er nieuwe producten worden gelanceerd of is er behoefte aan sales professionalisering?

Het maakt niet uit wat de reden voor een tijdelijk probleem is. Het is in zulke gevallen gunstig om gebruik te maken van interim sales. Met een frisse blik wordt het salesteam ondersteund of gestuurd en kan er in een tijdelijke periode veel vooruitgang worden geboekt.

 

Wanneer zet je interim sales in?

  • Jij wil jouw organisatie een boost geven
  • Je wil een nieuw product lanceren
  • Je hebt behoefte aan effectiever werken
  • Je wil van directe naar indirecte sales

De nieuwe salesmanager start later en je hebt tijdelijke invulling nodig

Interim sales kan worden ingezet in veel verschillende situaties. De laatste tijd is de vraag naar een interim sales professional steeds groter, zeker ook omdat de markt erg schaars is.

Wil je jouw sales naar een hoger niveau tillen?

Vraag dan nu een gratis telefoongesprek aan en kijk waar jij kunt groeien!