Interim sales

Interim sales coaching

Interim sales coaching naar het gewenste resultaat

Wil je meer uit je huidige salesteam halen, maar is een algemene cursus niet wat je zoekt? Dat kunnen wij begrijpen. Er kunnen situaties voorkomen dat de gewenste resultaten niet meer worden behaald of dat je vastloopt. Een blik van buitenaf kan helpen en daarom hebben wij onze sales coaching in het leven geroepen!

 

Interim sales coaching naar het gewenste resultaat

Heb jij sales gerelateerde vraagstukken waar je niet uitkomt en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan kan een van onze professionals je wellicht verder helpen! Voordat we van start gaan vinden wij het belangrijk om te weten wat jouw vraagstuk is en waar jouw behoeften liggen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij uit ons netwerk de geschikte interim sales professional halen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld on the job gaan coachen en jouw medewerkers beter maken tijdens hun werkzaamheden en werkdagen. Hieraan gekoppeld geven wij trainingen en behandelen wij de meest voorkomende fouten en vragen van jouw medewerkers. Vind je dat te veel? Wij kunnen ook 1x in de twee weken of een andere frequentie langskomen om jullie organisatie een spiegel voor te houden. Tijdens deze bezoeken zullen wij met een objectieve blik naar het bedrijf en de processen kijken. De vergaarde kennis zullen wij vervolgens met jullie delen. 

Een andere optie is dat wij elke maand een keer bijeenkomen voor een sparsessie. Waar zijn jullie deze maand tegenaan gelopen, wat ging goed en wat zijn de doelen voor de volgende maand? Welke vorm van sales coachen je kiest of nodig hebt, ligt aan het vraagstuk. De ene manier werkt goed voor het ene probleem, terwijl de andere daar juist niet op zou aanslaan. 

Tijdens onze sales coaching proberen wij ook jullie huidige doelen en werkzaamheden commerciëler en efficiënter te maken. Zo zorgen wij ervoor dat jouw ideeën niet alleen op papier komen te staan, maar ook daadwerkelijk worden uitgevoerd en gaan zorgen voor resultaten!

 

Waarom sales coaching jou verder gaat helpen

Werk je al lang bij hetzelfde bedrijf, dan is het logisch dat je wat vastgeroest zit in de huidige bedrijfsprocessen. Het is lastig om verder te kijken, want dit werkt en waarom tijd in een onderzoek steken als het werkt? Dat snappen wij, maar dat is toch zonde. Er is zoveel meer dat ook werkt, of er zijn zoveel doelgroepen die je ook kan aanspreken. Het kan helpen om een objectieve blik in de organisatie te brengen om samen mee te kijken met je huidige vraagstukken.

Wij kijken met een frisse en objectieve blik naar jouw ideeën en zetten deze samen scherper neer. Waardoor de gewenste resultaten wel worden behaald. Voor jou fijn, want jij hebt een stok achter de deur en zo blijf je zelf ook actief bezig met je vraagstuk en nieuwe ideeën. Wij proberen ook te denken over additionele dingen om jullie te blijven verrassen!

Met onze sales coaching werken wij samen om jouw sales doelstellingen te behalen en jouw sales gerelateerde vraagstukken op te lossen.

  • Loop jij vast met je huidige vraagstukken?
  • Wil je meer uit je bestaande sales halen?

Neem dan contact op en plan een gratis sparsessie in.

Interim sales:

Een tijdelijke oplossing voor een langdurig resultaat

Een verandering binnen jouw organisatie zorgt in de meeste gevallen voor verslechterde verkoopresultaten en het mislopen van commerciële doelstellingen. Wat op zijn beurt weer zorgt voor stress situaties en doelen die niet worden behaald. Dat vinden wij bij SalesSpot zonde.

Is een belangrijke sales medewerker uitgevallen? Heeft jouw organisatie een boost nodig om de budgetten alsnog te halen? Is er sprake van reorganisatie, waar jij wel wat expertise bij kan gebruiken? Moeten er nieuwe producten worden gelanceerd of is er behoefte aan sales professionalisering?

Het maakt niet uit wat de reden voor een tijdelijk probleem is. Het is in zulke gevallen gunstig om gebruik te maken van interim sales. Met een frisse blik wordt het salesteam ondersteund of gestuurd en kan er in een tijdelijke periode veel vooruitgang worden geboekt.

 

Wanneer zet je interim sales in?

  • Jij wil jouw organisatie een boost geven
  • Je wil een nieuw product lanceren
  • Je hebt behoefte aan effectiever werken
  • Je wil van directe naar indirecte sales

De nieuwe salesmanager start later en je hebt tijdelijke invulling nodig

Interim sales kan worden ingezet in veel verschillende situaties. De laatste tijd is de vraag naar een interim sales professional steeds groter, zeker ook omdat de markt erg schaars is.

Wil je jouw sales naar een hoger niveau tillen?

Vraag dan nu een gratis telefoongesprek aan en kijk waar jij in kunt groeien!